Succesvol ondernemen gecombineerd met heerlijk wonen ervaart u in Baronie Haven in de atelierwoningen van het Havenkwartier. Hier vindt u een inspirerende omgeving om te wonen én te werken! De 5 atelierwoningen van het Havenkwartier met een sfeervol atelier zijn gesitueerd aan de Prinses Margrietstraat. Op de begane grond treft u een unieke en volledige werkruimte met pantry en toilet. Daarboven is een woonverdieping gelegen met een heerlijke buitenruimte op het zuiden aan de binnentuin. Daar bovenop is er nog een extra woonverdieping bestaande uit drie slaapkamers en een badkamer. Zo ontstaat een perfecte woon-werkomgeving met volop ruimte om te wonen en te leven met een totale gebruiksoppervlakte van bijna 140 m2. Ultiem wonen én werken dat doe je in het Havenkwartier in Baronie Haven aan boord van De Baronie!

Inschrijven

Uw woning compleet

Keukens met Siemens apparatuur, Villeroy & Boch sanitair en groot formaat tegels, het programma is compleet! Zo heeft u ook de beschikking over een parkeerplaats in de stallingsgarage en een berging op de begane grond. De grote atelierwoningen aan de Prinses Margrietstraat parkeren de auto eenvoudig direct voor de deur. Optimaal wonen en werken doe je in Baronie Haven…

INTERESSE IN HET HAVENKWARTIER?


Schrijf je in om op de hoogte gehouden te worden van actuele informatie over het project en het aanbod atelierwoningen in het Havenkwartier. 


Inschrijven