Succesvol ondernemen gecombineerd met heerlijk wonen in Baronie Haven in de atelierwoningen van Het Havenkwartier. Hier vind u een inspirerende omgeving om te wonen én te werken. De 12 appartementen van het Havenkwartier met eigen atelier zijn gesitueerd aan de corridor van De Baronie naar de Rijnhaven en aan de buitenzijde van het complex aan de Prinses Margrietstraat. Op de begane grond treft u een unieke en volledige werkruimte met pantry en toilet. Daarboven is een woonverdieping gelegen met een heerlijke buitenruimte aan de binnentuin.

De atelierwoningen aan de Prinses Margrietstraat beschikken daarbij over nog een extra woonverdieping. Zo ontstaat een perfecte woon-werkomgeving met volop ruimte om te wonen met drie slaapkamers en een gebruiksoppervlakte van bijna 140 m2. Ultiem wonen én werken dat doe je in Het Havenkwartier in Baronie Haven aan boord van De Baronie!

Inschrijven

Uw woning compleet

Keukens met Siemens apparatuur, Villeroy & Boch sanitair en groot formaat tegels, het programma is compleet! Zo heeft u ook de beschikking over een parkeerplaats in de stallingsgarage en een berging op de begane grond. Optimaal wonen en werken doe je in Baronie Haven… 

INTERESSE IN HET HAVENKWARTIER?

Schrijf je in om op de hoogte gehouden te worden van actuele informatie over het project en het aanbod atelierwoningen in Het Havenkwartier. 

Inschrijven