HET LAATSTE NIEUWS

 

Spectaculaire start bouw Baronie Haven fase 3

Green Real Estate luidde gistermiddag samen met de toekomstige bewoners een nieuwe fase in van de ontwikkeling van Baronie Haven. Met een druk op de knop gaven CEO Richard Dallinga en wethouder Gerard van As het startsein voor de bouw van 118 huur- en koopwoningen. De woningen zijn verdeeld over drie woongebouwen: de Havensuites, het Havenkwartier en de Havenmeester. 

Lees nieuwsbericht

Januari 2022 - Wij gaan bouwen!

De omgevingsvergunning voor het plan Baronie Haven fase 3 is per 31 december 2021 onherroepelijk geworden. Dit betekent dat wij volle kracht vooruitgaan met de voorbereidingen voor de bouw van de Havensuites, het Havenkwartier en de Havenmeester! 

Lees nieuwsbericht

Een huis kopen op je 50e: het moet wel gaaf zijn!

Peter en Monique Jong huren al enkele jaren een appartement in het centrum van Alphen aan den Rijn en schrijven zich al bijna 2 jaar in voor woningen in Alphen aan den Rijn. ‘Bij de start van onze zoektocht besloten wij dat de woning wel echt perfect moest zijn, wilden wij gaan kopen. Lees hier het interview met Peter en Monique Jong, de kopers bouwnummer 3 type Luitenant-Admiraal in het Havenkwartier.

Lees nieuwsbericht

Een heerlijk balkon en grote glaspartijen met een riant uitzicht!

We ontmoeten Peter in een fraai huurappartement aan de Juliana van Stolbergstraat in Alphen aan den Rijn. Van origine is Peter een Brabander die zijn jeugd in Vught heeft doorgebracht. Lees hier het interview met Peter Mahler – koper bouwnummer 14 type Sloep - de Havensuites. 

Lees nieuwsbericht

De sloop is gestart!

In aanloop naar het bouwrijp maken van de kavel is de sloop inmiddels gestart. De oude opstallen zijn vrijwel allemaal verwijderd en zeer binnenkort gaan wij de bouwplaats ‘aankleden’ met fraaie bouwschuttingen op drie locaties. Ook wordt er al gewerkt aan de bronnen voor de energievoorziening voor de appartementen, penthouses en atelierwoningen.

Lees nieuwsbericht

Nog enkele woningen beschikbaar!

De verkoop van de Havensuites en het Havenkwartier is gestart en de verkoopgesprekken met de kandidaten die een woning toegewezen hebben gekregen zijn in volle gang.

Lees nieuwsbericht

Online start verkoop 19 juni vanaf 12.00 uur

De online verkoop start zaterdag 19 juni om 12.00 uur! Vanaf dit moment kun jij jouw droomwoning in de Havensuites of het Havenkwartier reserveren. 

Lees nieuwsbericht

Green Real Estate en BVR tekenen overeenkomst voor de bouw van 118 koop- en huurwoningen in Baronie Haven

Op 10 juni ondertekenden GREEN Real Estate en BVR een aannemingsovereenkomst voor de bouw van 118 woningen in Baronie Haven in Alphen aan den Rijn. De ondertekening markeert de start van de derde fase in de gebiedsontwikkeling Baronie Haven die wordt gerealiseerd in drie afzonderlijke projecten: de Havensuites, het Havenkwartier en de Havenmeester. 

Lees nieuwsbericht

GREEN levert eerste woningen op in Baronie Haven

Exact 7 jaar na opening van Winkelcentrum De Baronie zet GREEN de volgende stap met de oplevering van ‘Het Havenhuys’

Lees nieuwsbericht

Het Havenhuys, de oplevering is in zicht!

Naar verwachting wordt in de tweede helft van april 2021 begonnen met de oplevering van de 34 appartementen en penthouses van ‘Het Havenhuys’.

Lees nieuwsbericht

Aan het werk in Baronie Haven!

De impressies van de daktuin en de twaalf atelierwoningen in het Havenkwartier zijn gereed! Het Havenkwartier wordt een plek waar je heerlijk kunt wonen en werken in een inspirerende omgeving. 

Lees nieuwsbericht

Wat wordt het mooi in Baronie Haven

De bouw van Het Havenhuys vordert, bijna op weg naar de volgende fase: de Havensuites! 

Lees nieuwsbericht

De charme van de haven

Ontdek de charme van de haven! In de zomer èn in de winter kunt u hier heerlijk verblijven in een mondaine ambiance. U geniet met volle teugen van het uitzicht op de haven vanaf uw balkon of terras met een uitstekende zonligging. 

Lees nieuwsbericht

Inschrijving Havensuites gestart

Resideren op een van de mooiste plaatsen in Alphen aan den Rijn; dat is wonen in De Havensuites! Royale penthouses en appartementen met een uniek uitzicht op de gezelligheid van de Rijnhaven.

Lees nieuwsbericht

Inschrijving Havenkwartier gestart

Wonen en werken combineer je in Baronie Haven! De atelierwoningen van Het Havenkwartier bieden het beste van twee werelden; een combinatie van wonen en werken aan de corridor naar de Rijnhaven en aan de rand van De Baronie.

Lees nieuwsbericht

Website Baronie Haven live!

Baronie Haven breidt uit! Twee deelplannen in Baronie Haven zijn reeds in een vergevorderd stadium: De prachtige Havensuites direct gelegen aan de Rijnhaven en Het Havenkwartier.

Lees nieuwsbericht

GREEN start bouw Het Havenhuys

GREEN REAL ESTATE B.V. gaf woensdag 11 september het startsein voor bouw van fase 2 in Baronie Haven: ‘Het Havenhuys’. Vertegenwoordigers van GREEN, Loostad en Haven aan den Rijn verrichtten samen met de aannemer BVR Gorinchem B.V. de start bouwhandeling.

Lees nieuwsbericht

GREEN en BVR ondertekenen samenwerkings-overeenkomst Het Havenhuys in Baronie Haven

Op dinsdag 9 april ondertekenden de directies van GREEN Real Estate B.V. en BVR Bouw Gorinchem B.V. de samenwerkingsovereenkomst voor de bouw van de 34 appartementen en penthouses van Het Havenhuys in Baronie Haven. Partijen hebben de intentie uitgesproken om reeds in september van dit jaar te starten met de bouw.

Lees nieuwsbericht