23 November - 2021

De sloop is gestart!

De sloop is gestart!
In aanloop naar het bouwrijp maken van de kavel is de sloop inmiddels gestart. De oude opstallen zijn vrijwel allemaal verwijderd en zeer binnenkort gaan wij de bouwplaats ‘aankleden’ met fraaie bouwschuttingen op drie locaties. Ook wordt er al gewerkt aan de bronnen voor de energievoorziening voor de appartementen, penthouses en atelierwoningen. Deze werkzaamheden zijn al in volle gang en hopen wij voor het einde van het jaar af te ronden. Daarna volgt het bouwrijp maken van de kavel.

Interesse? Maak nu een afspraak met één van de makelaars!
De verkoop van de allerlaatste woningen in de Havensuites is een dynamisch proces. Het aanbod in de website houden wij wekelijks up-to-date. Als u interesse heeft in een prachtig koopappartement in de Havensuites vragen wij u voor de actuele beschikbaarheid contact op te nemen met een van de verkopend makelaars.  Zij informeren u graag en kunnen u voorzien van een complete verkoopset in gedrukte en geprinte vorm. U bent van harte welkom!Contact

LEES MEER

Nog enkele woningen beschikbaar!

De verkoop van de Havensuites en het Havenkwartier is gestart en de verkoopgesprekken met de kandidaten die een woning toegewezen hebben gekregen zijn in volle gang.

Lees nieuwsbericht

Online start verkoop 19 juni vanaf 12.00 uur

De online verkoop start zaterdag 19 juni om 12.00 uur! Vanaf dit moment kun jij jouw droomwoning in de Havensuites of het Havenkwartier reserveren. 

Lees nieuwsbericht

Green Real Estate en BVR tekenen overeenkomst voor de bouw van 118 koop- en huurwoningen in Baronie Haven

Op 10 juni ondertekenden GREEN Real Estate en BVR een aannemingsovereenkomst voor de bouw van 118 woningen in Baronie Haven in Alphen aan den Rijn. De ondertekening markeert de start van de derde fase in de gebiedsontwikkeling Baronie Haven die wordt gerealiseerd in drie afzonderlijke projecten: de Havensuites, het Havenkwartier en de Havenmeester. 

Lees nieuwsbericht