In Baronie Haven, aan boord van De Baronie, wordt De Havenmeester gerealiseerd. Een markant gebouw aan de overzijde van winkelcentrum De Baronie met een vleugel aan de rechterzijde boven de appartementen van Het Havenkwartier.

De Havenmeester omvat totaal 63 huurappartementen met een grote diversiteit. Zo vindt u hier duurzame huurwoningen voor de starter met een oppervlakte van 30 en 50 m2 tot luxe en sfeervolle appartementen van 83 m2 met een heerlijk balkon op het zuiden. De aangrenzende binnentuin aan de achterzijde van het gebouw creëert daarbij een bijzonder fijne sfeer en geeft huurders de ruimte om de buren te ontmoeten.

Uw woning compleet

Keukens met Siemens apparatuur, Villeroy & Boch sanitair en groot formaat tegels, het programma is compleet! Zo heeft u ook de beschikking over een parkeerplaats in de stallingsgarage en de grotere appartementen beschikken over een eigen berging op de begane grond. Heerlijk genieten doe je in Baronie Haven… 

INTERESSE IN DE HAVENMEESTER?


De inschrijving voor de appartementen in de Havenmeester start medio 2024. Wij informeren u via deze website wanneer wij starten met de voorbereidingen voor de verhuur.