VAN ALLE GEMAKKEN VOORZIEN

De atelierwoningen van het Havenkwartier zijn voorzien van alle gemakken. Allereerst is het natuurlijk heel fijn dat u van uw bank of keukentafel, zó naar uw werkplek gaat. Nog even die offerte versturen of een spontaan klantbezoek is geen enkel probleem, doordat u geen reistijd heeft. Tegelijkertijd kunt u werk en privé goed scheiden. Uw werkruimte bevindt zich immers op een verdieping die u op vrije dagen niet hoeft te betreden, als u dat niet wilt.

De woningen van het Havenkwartier zijn daarnaast voorzien van een prachtige basis voor de badkamer, hoge kwaliteit keukenapparatuur van Siemens en fijne terrassen grenzend aan de daktuin van Baronie Haven.

LUXE KEUKEN

Elke atelierwoning is voorzien van een luxekeuken met Siemens apparatuur bestaande uit: een koelvries combinatie, inductiekookplaat, vaatwasser, wandschouwkap en een multifunctionele oven met magnetronfunctie van hoge kwaliteit. Bovendien wordt de keuken voorzien van een composietsteen blad. U bent vrij om uw eigen keuken uit te zoeken. Zo wordt het helemaal een keuken – en atelierwoning – naar uw smaak.

MODERNE BADKAMER

Uw ruime badkamer heeft mooie, grote tegels en is ingericht met het luxe en prachtige sanitair van Villeroy & Boch. U bent vrij om uw eigen badkamer- en toiletinrichting te bepalen. Wij verwijzen u voor de basis van de keuken-, toilet- en badkamerinrichting naar De Knikker. Een uitgebreide specificatie van keukens en sanitair vindt u in de kopersmap. Deze kopersmap is op verzoek verkrijgbaar via de verkopend makelaars.
De atelierwoningen van het Havenkwartier zijn voorzien van alle gemakken.

TWEE BERGINGEN

Alle atelierwoningen van het Havenkwartier beschikken over een handige interne berging. Deze bevindt zich op de begane grond. Handig voor de opslag van zaken die u regelmatig in huis nodig heeft. Uw fiets(en) en/of scooter kunt u gemakkelijk kwijt in de gezamenlijke fietsenstalling.

ALTIJD PARKEERPLEK

De atelierwoningen hebben een eigen parkeerplaats in de parkeergarage,zodat u altijd uw auto kwijt kunt. Bewoners van de atelierwoningen aan de Prinses Margrietlaan: C1 t/m C5 kunnen de auto ook gemakkelijk voor de deur parkeren. Voor visite zijn er op het aparte parkeerdek ook genoeg parkeerplekken aanwezig.