Stijlvol resideren met het beste comfort

De Havensuites vormen het toppunt van luxe in Baronie Haven. Voor mensen met oog voor stijl en comfort. Daarom zijn de appartementen en penthouses van de Havensuites voorzien van alle gemakken. Zoals de prachtige basis voor een badkamer, hoge kwaliteit keukenapparatuur van Siemens en twee royale bergingen, prettig als u een boot in de Rijnhaven heeft liggen.

Luxe keuken

Elk appartement is voorzien van een luxekeuken met Siemens apparatuur bestaande uit: een koelvries combinatie, inductiekookplaat, vaatwasser, wandschouwkap en een multifunctionele oven met magnetronfunctie van hoge kwaliteit. Eigenaren van de penthouses mogen daar een kookeiland en een Bora-afzuigsysteem bij optellen. Bovendien wordt de keuken voorzien van een composietsteen blad. U bent vrij om uw eigen keuken uit te zoeken. Zo wordt het helemaal een keuken – en appartement – naar uw smaak.

Moderne badkamer

Uw ruime badkamer heeft mooie, grote tegels en is ingericht met het luxe en prachtige sanitair van Villeroy & Boch. U bent vrij om uw eigen badkamer- en toiletinrichting tebepalen. Standaard is uw badkamer voorzien van een wastafelopstelling met spiegelkast en verlichting, een doucheopstelling met glazen wanden en douchedeur, een toiletopstelling en een designradiator. Wij verwijzen u voor de basis van de keuken-, toilet- en badkamerinrichting naar De Knikker, zie ook pagina 64 van deze brochure. Een uitgebreide specificatie van keukens en sanitair vindt u in de kopersmap. Deze kopersmap is op verzoek verkrijgbaar via de verkopend makelaars.
De Havensuites vormen het toppunt van luxe in Baronie Haven.

Twee bergingen

Alle appartementen en penthouses van de Havensuites beschikken over een interne en een externe berging. De interne bevindt zich bij uw woongedeelte. Handig voor de opslag van zaken die u regelmatig in huis nodig heeft. De externe berging bevindt zich op de begane grond; daar kunt u gemakkelijk uw fiets(en) en/of scooter kwijt.

Altijd parkeerplek

Elk appartement heeft een eigen parkeerplaats in de parkeergarage, zodat u altijd uw auto kwijt kunt. Voor visite is parkeren voorzien op een separaat parkeerdek. Ook in de directe omgeving van Baronie Haven is parkeren gratis.