26 August - 2021

Nog enkele woningen beschikbaar!

De verkoop van de Havensuites en het Havenkwartier is gestart en de verkoopgesprekken met de kandidaten die een woning toegewezen hebben gekregen zijn in volle gang. Het is nog steeds mogelijk om u aan te melden voor een appartement of penthouse in de Havensuites of een van de atelierwoningen in het Havenkwartier. De makelaar plaatst u dan sowieso op de reservelijst.

Type Vlet – een bijzonder sfeervolle woning! Van het type Vlet hebben wij nog een interieurimpressie gemaakt die wij u graag tonen in verband met het unieke karakter. Deze woningen hebben een prachtige erker waardoor u een bijzonder sfeervolle living en keuken kunt realiseren. Het uitzicht is prachtig dankzij de grote glaspuien over de gehele hoogte van de woning. In de afbeelding bij dit bericht treft u de sfeervolle impressie van type Vlet. Bekijk hier de indelingsplattegrond van het type Vlet.

Interesse?
Neem contact op met de verkopend makelaars voor het actuele aanbod.

Contact

LEES MEER

Online start verkoop 19 juni vanaf 12.00 uur

De online verkoop start zaterdag 19 juni om 12.00 uur! Vanaf dit moment kun jij jouw droomwoning in de Havensuites of het Havenkwartier reserveren. 

Lees nieuwsbericht

Green Real Estate en BVR tekenen overeenkomst voor de bouw van 118 koop- en huurwoningen in Baronie Haven

Op 10 juni ondertekenden GREEN Real Estate en BVR een aannemingsovereenkomst voor de bouw van 118 woningen in Baronie Haven in Alphen aan den Rijn. De ondertekening markeert de start van de derde fase in de gebiedsontwikkeling Baronie Haven die wordt gerealiseerd in drie afzonderlijke projecten: de Havensuites, het Havenkwartier en de Havenmeester. 

Lees nieuwsbericht

GREEN levert eerste woningen op in Baronie Haven

Exact 7 jaar na opening van Winkelcentrum De Baronie zet GREEN de volgende stap met de oplevering van ‘Het Havenhuys’

Lees nieuwsbericht