25 April - 2021

GREEN levert eerste woningen op in Baronie Haven

Exact 7 jaar na opening van Winkelcentrum De Baronie zet GREEN de volgende stap met de oplevering van ‘Het Havenhuys’

Vandaag worden de eerste woningen van Baronie Haven in Alphen aan den Rijn door GREEN aan de bewoners opgeleverd. Het Havenhuys, bestaand uit 34 koopwoningen, is het eerste gebouw van dit project dat is afgerond. Op deze plek, die tot enkele jaren geleden voornamelijk als bedrijven- en industrieterrein diende, wordt een hoogwaardig woon-, werk- en winkelgebied tot leven gebracht met alle faciliteiten van dien.

Het Havenhuys bestaat uit 30 appartementen en 4 luxe penthouses. Alle woningen zijn verkocht. Het gebouw valt op door de charmante uitstraling en de kenmerkende halfronde dakconstructie van ruim 4,5 meter hoog, waardoor het naadloos aansluit op de historische sfeer van de Baronie. De nieuwe bewoners genieten een wijds uitzicht over de Rijnhaven en de wijde omgeving. Bovendien heeft het gebouw, waarbij luxe en mondain wonen de boventoon voeren, twee hoofdingangen en twee liften. Alle woningen worden gasloos en energiezuinig opgeleverd, onder andere door het gebruik van warmtepompen en zonnepanelen.

Groot Baronie
GREEN is al jarenlang actief in het gebied. Deze maand is het precies 7 jaar geleden dat de eerste stap van de transformatie werd gezet met de opening van woon-, werk- en winkelcentrum De Baronie, waarvan GREEN de eigenaar is. De plek, waar de voormalige cacao- en chocoladefabriek de Baronie gevestigd was, heeft daardoor een enorme metamorfose gekregen en is inmiddels uitgegroeid tot belangrijke trekpleister voor de omgeving. De Baronie en Baronie Haven vormen samen Groot Baronie, een gebied dat wordt gekenmerkt door levendigheid.

Het Havenhuys

LEES MEER

Het Havenhuys, de oplevering is in zicht!

Naar verwachting wordt in de tweede helft van april 2021 begonnen met de oplevering van de 34 appartementen en penthouses van ‘Het Havenhuys’.

Lees nieuwsbericht

Aan het werk in Baronie Haven!

De impressies van de daktuin en de twaalf atelierwoningen in het Havenkwartier zijn gereed! Het Havenkwartier wordt een plek waar je heerlijk kunt wonen en werken in een inspirerende omgeving. 

Lees nieuwsbericht

Wat wordt het mooi in Baronie Haven

De bouw van Het Havenhuys vordert, bijna op weg naar de volgende fase: de Havensuites! 

Lees nieuwsbericht