02 April - 2021

Het Havenhuys, de oplevering is in zicht!

Naar verwachting wordt in de tweede helft van april 2021 begonnen met de oplevering van de 34 appartementen en penthouses van ‘Het Havenhuys’. Daarmee is Alphen aan den Rijn een stap verder in de herontwikkeling van het gebied ‘Baronie Haven’. Het Havenhuys betreft de tweede fase van het herontwikkelingsgebied en is door BVR Bouw Gorinchem BV gerealiseerd in opdracht van GREEN. Loostad Vastgoedontwikkeling verzorgt voor GREEN het projectmanagement en de directievoering. 

Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de voorbereidingen van de derde fase in Baronie Haven met ruim 100 koop- en huurappartementen, penthouses en atelierwoningen. 

LEES MEER

Aan het werk in Baronie Haven!

De impressies van de daktuin en de twaalf atelierwoningen in het Havenkwartier zijn gereed! Het Havenkwartier wordt een plek waar je heerlijk kunt wonen en werken in een inspirerende omgeving. 

Lees nieuwsbericht

Wat wordt het mooi in Baronie Haven

De bouw van Het Havenhuys vordert, bijna op weg naar de volgende fase: de Havensuites! 

Lees nieuwsbericht

De charme van de haven

Ontdek de charme van de haven! In de zomer èn in de winter kunt u hier heerlijk verblijven in een mondaine ambiance. U geniet met volle teugen van het uitzicht op de haven vanaf uw balkon of terras met een uitstekende zonligging. 

Lees nieuwsbericht