04 December - 2020

De charme van de haven

De charme van de haven
Ontdek de charme van de haven! In de zomer èn in de winter kunt u hier heerlijk verblijven in een mondaine ambiance. U geniet met volle teugen van het uitzicht op de haven vanaf uw balkon of terras met een uitstekende zonligging. Daarnaast is er op de begane grond van de Havensuites een horecavoorziening met royale terrassen gepland. We tonen u graag alvast de impressies van de luxe appartementen en penthouses in de Havensuites, de atelierwoningen in het Havenkwartier en de huurappartementen in de Havenmeester. 

U kunt zich nu al inschrijven als geïnteresseerde, dan houden wij u op de hoogte via de maandelijkse nieuwsbrief. In het voorjaar van 2021 hopen wij te starten met de verkoop van de Havensuites en het Havenkwartier. Wij houden u geïnformeerd!

Inschrijven voor luxe appartementen en penthouses in de Havensuites

Inschrijven voor de atelierwoningen in het Havenkwartier 

LEES MEER

Inschrijving Havensuites gestart

Resideren op een van de mooiste plaatsen in Alphen aan den Rijn; dat is wonen in De Havensuites! Royale penthouses en appartementen met een uniek uitzicht op de gezelligheid van de Rijnhaven.

Lees nieuwsbericht

Inschrijving Havenkwartier gestart

Wonen en werken combineer je in Baronie Haven! De atelierwoningen van Het Havenkwartier bieden het beste van twee werelden; een combinatie van wonen en werken aan de corridor naar de Rijnhaven en aan de rand van De Baronie.

Lees nieuwsbericht

Website Baronie Haven live!

Baronie Haven breidt uit! Twee deelplannen in Baronie Haven zijn reeds in een vergevorderd stadium: De prachtige Havensuites direct gelegen aan de Rijnhaven en Het Havenkwartier.

Lees nieuwsbericht