21 April - 2020

Website Baronie Haven live!

Website Baronie Haven live!
Baronie Haven breidt uit! Twee deelplannen in Baronie Haven zijn reeds in een vergevorderd stadium: De prachtige Havensuites direct gelegen aan de Rijnhaven en Het Havenkwartier; een unieke manier om wonen en werken te combineren in een dynamische omgeving met veel buitenruimte op de fijne daktuin om te ontspannen na het werk.

Via de website van Baronie Haven houden we u graag op de hoogte van recente ontwikkelingen.
Ook kunt u zich alvast inschrijven bij uw droomproject!

LEES MEER

GREEN start bouw Het Havenhuys

GREEN REAL ESTATE B.V. gaf woensdag 11 september het startsein voor bouw van fase 2 in Baronie Haven: ‘Het Havenhuys’. Vertegenwoordigers van GREEN, Loostad en Haven aan den Rijn verrichtten samen met de aannemer BVR Gorinchem B.V. de start bouwhandeling.

Lees nieuwsbericht

GREEN en BVR ondertekenen samenwerkings-overeenkomst Het Havenhuys in Baronie Haven

Op dinsdag 9 april ondertekenden de directies van GREEN Real Estate B.V. en BVR Bouw Gorinchem B.V. de samenwerkingsovereenkomst voor de bouw van de 34 appartementen en penthouses van Het Havenhuys in Baronie Haven. Partijen hebben de intentie uitgesproken om reeds in september van dit jaar te starten met de bouw.

Lees nieuwsbericht

Spectaculaire start bouw Baronie Haven fase 3

Green Real Estate luidde gistermiddag samen met de toekomstige bewoners een nieuwe fase in van de ontwikkeling van Baronie Haven. Met een druk op de knop gaven CEO Richard Dallinga en wethouder Gerard van As het startsein voor de bouw van 118 huur- en koopwoningen. De woningen zijn verdeeld over drie woongebouwen: de Havensuites, het Havenkwartier en de Havenmeester. 

Lees nieuwsbericht