21 April - 2020

GREEN start bouw Het Havenhuys

GREEN start bouw Het Havenhuys
GREEN REAL ESTATE B.V. gaf woensdag 11 september het startsein voor bouw van fase 2 in Baronie Haven: ‘Het Havenhuys’. Vertegenwoordigers van GREEN, Loostad en Haven aan den Rijn verrichtten samen met de aannemer BVR Gorinchem B.V. de start bouwhandeling. Het ontwikkelteam rondt hiermee het eerste onderdeel af van de ontwikkeling van Baronie Haven in Alphen aan den Rijn.

De bijna 100 gasten, waaronder alle kopers van de totaal 34 appartementen en penthouses in het Havenhuys en de relaties van het ontwikkelteam ontmoetten elkaar in een ongedwongen sfeer in een tent op de bouwlocatie aan de nieuwe Haven aan den Rijn. Kopers hadden daarbij alle gelegenheid om op de ‘buren’ te ontmoeten in de verschillende bouwvlakken die door de aannemer waren gevisualiseerd. In de diverse toespraken was er ruime aandacht voor de vervolgfase van Baronie Haven en de toekomstige uitbreiding van Haven aan den Rijn.

De ontwikkeling van de volgende fase van Baronie Haven is inmiddels in een vergevorderd stadium. Fase 3 bestaat uit een diversiteit van appartementen, unieke atelierwoningen en een sfeervolle horecagelegenheid op de kop aan de haven, direct naast Het Havenhuys.

De ontwikkeling van Baronie Haven wordt in opdracht van GREEN uitgevoerd door Loostad Vastgoedontwikkeling B.V.
Alle appartementen en penthouses in het Havenhuys zijn inmiddels verkocht. Voor meer informatie, zie www.hethavenhuys.nl

LEES MEER

GREEN en BVR ondertekenen samenwerkings-overeenkomst Het Havenhuys in Baronie Haven

Op dinsdag 9 april ondertekenden de directies van GREEN Real Estate B.V. en BVR Bouw Gorinchem B.V. de samenwerkingsovereenkomst voor de bouw van de 34 appartementen en penthouses van Het Havenhuys in Baronie Haven. Partijen hebben de intentie uitgesproken om reeds in september van dit jaar te starten met de bouw.

Lees nieuwsbericht

Spectaculaire start bouw Baronie Haven fase 3

Green Real Estate luidde gistermiddag samen met de toekomstige bewoners een nieuwe fase in van de ontwikkeling van Baronie Haven. Met een druk op de knop gaven CEO Richard Dallinga en wethouder Gerard van As het startsein voor de bouw van 118 huur- en koopwoningen. De woningen zijn verdeeld over drie woongebouwen: de Havensuites, het Havenkwartier en de Havenmeester. 

Lees nieuwsbericht

Januari 2022 - Wij gaan bouwen!

De omgevingsvergunning voor het plan Baronie Haven fase 3 is per 31 december 2021 onherroepelijk geworden. Dit betekent dat wij volle kracht vooruitgaan met de voorbereidingen voor de bouw van de Havensuites, het Havenkwartier en de Havenmeester! 

Lees nieuwsbericht