21 January - 2022

Januari 2022 - Wij gaan bouwen!

De omgevingsvergunning voor het plan Baronie Haven fase 3 is per 31 december 2021 onherroepelijk geworden. Dit betekent dat wij volle kracht vooruitgaan met de voorbereidingen voor de bouw van de Havensuites, het Havenkwartier en de Havenmeester! De kopers gaan medio maart naar de notaris en medio mei/juni wordt er een sprankelend startbouwmoment georganiseerd voor de kopers en het projectteam in een feestelijke setting aan de Rijnhaven. 

Wij wensen alle kopers veel succes met de vele leuke keuzes die zij gaan maken met betrekking tot de inrichting van hun persoonlijke droomwoning in Baronie Haven!

Heeft u interesse in een appartement in de Havensuites?

Neemt u dan contact op met de makelaars, zij kunnen u informeren over de actuele status van de allerlaatste appartementen in de Havensuites.

LEES MEER

Een huis kopen op je 50e: het moet wel gaaf zijn!

Peter en Monique Jong huren al enkele jaren een appartement in het centrum van Alphen aan den Rijn en schrijven zich al bijna 2 jaar in voor woningen in Alphen aan den Rijn. ‘Bij de start van onze zoektocht besloten wij dat de woning wel echt perfect moest zijn, wilden wij gaan kopen. Lees hier het interview met Peter en Monique Jong, de kopers bouwnummer 3 type Luitenant-Admiraal in het Havenkwartier.

Lees nieuwsbericht

Een heerlijk balkon en grote glaspartijen met een riant uitzicht!

We ontmoeten Peter in een fraai huurappartement aan de Juliana van Stolbergstraat in Alphen aan den Rijn. Van origine is Peter een Brabander die zijn jeugd in Vught heeft doorgebracht. Lees hier het interview met Peter Mahler – koper bouwnummer 14 type Sloep - de Havensuites. 

Lees nieuwsbericht

De sloop is gestart!

In aanloop naar het bouwrijp maken van de kavel is de sloop inmiddels gestart. De oude opstallen zijn vrijwel allemaal verwijderd en zeer binnenkort gaan wij de bouwplaats ‘aankleden’ met fraaie bouwschuttingen op drie locaties. Ook wordt er al gewerkt aan de bronnen voor de energievoorziening voor de appartementen, penthouses en atelierwoningen.

Lees nieuwsbericht