20 December - 2021

Een huis kopen op je 50e: het moet wel gaaf zijn!

Peter en Monique Jong huren al enkele jaren een appartement in het centrum van Alphen aan den Rijn en schrijven zich al bijna 2 jaar in voor woningen in Alphen aan den Rijn. ‘Bij de start van onze zoektocht besloten wij dat de woning wel echt perfect moest zijn, wilden wij gaan kopen. Dit bleek niet helemaal zo te werken in de deze markt’, schetst Monique. We hebben ons op diverse nieuwbouwprojecten ingeschreven en werden diverse malen uitgeloot. In eerste instantie waren we op zoek naar een appartement, maar een brainstorm met Albert de Boer van De Koning makelaars deed ons toch uiteindelijk anders besluiten. 

De keuze bij inschrijving viel op een prachtige atelierwoning met drie slaapkamers, een keuken en woonkamer aan de binnentuin op het zuiden en een prachtige multifunctionele ruimte op de begane grond. Dit was eigenlijk wel heel gaaf en het werd nog mooier toen wij uiteindelijk de woning ook nog eens toegewezen kregen.

Monique vervolgt: ‘Onze woondroom was geen grote woning maar wel een unieke plek waar wij de kinderen kunnen ontvangen, een plek om te werken én heel bijzonder: een plek waar Peter personen van zijn SUP school kan ontvangen! Peter gaat in de toekomst SUP (Stand-Up-Paddling) lesgeven. ‘Waar kun je dit beter doen dan in Rijnhaven?’ schetst Peter. ‘Ontvangst in onze atelierwoning aan de grote tafel, SUP-les in de haven en, wie weet, een drankje op het horeca-terras. 

Baronie Haven past ons perfect. Door het Bospark naar het centrum, winkels om de hoek, haven, sfeer, shoppen, wij kunnen niet wachten!’

LEES MEER

Een heerlijk balkon en grote glaspartijen met een riant uitzicht!

We ontmoeten Peter in een fraai huurappartement aan de Juliana van Stolbergstraat in Alphen aan den Rijn. Van origine is Peter een Brabander die zijn jeugd in Vught heeft doorgebracht. Lees hier het interview met Peter Mahler – koper bouwnummer 14 type Sloep - de Havensuites. 

Lees nieuwsbericht

De sloop is gestart!

In aanloop naar het bouwrijp maken van de kavel is de sloop inmiddels gestart. De oude opstallen zijn vrijwel allemaal verwijderd en zeer binnenkort gaan wij de bouwplaats ‘aankleden’ met fraaie bouwschuttingen op drie locaties. Ook wordt er al gewerkt aan de bronnen voor de energievoorziening voor de appartementen, penthouses en atelierwoningen.

Lees nieuwsbericht

Nog enkele woningen beschikbaar!

De verkoop van de Havensuites en het Havenkwartier is gestart en de verkoopgesprekken met de kandidaten die een woning toegewezen hebben gekregen zijn in volle gang.

Lees nieuwsbericht