20 December - 2021

Een heerlijk balkon en grote glaspartijen met een riant uitzicht!

We ontmoeten Peter in een fraai huurappartement aan de Juliana van Stolbergstraat in Alphen aan den Rijn. Van origine is Peter een Brabander die zijn jeugd in Vught heeft doorgebracht. Al op jonge leeftijd verhuisde hij naar Leiden en sinds 1994 woont hij in de wijk Kerk en Zanen in Alphen. Peter geniet een breed sociaal en maatschappelijk leven in Alphen aan den Rijn, dus terugverhuizen naar Brabant was geen optie. Na een werkzaam leven geniet hij sinds maart van zijn pensioen. 

‘Op het moment van verkoop van de woning in Kerk en Zanen kwamen de Havensuites in beeld’, schetst hij’. Rob Been, makelaar bij Deerenberg & Van Leeuwen, attendeerde hem op de verkoop van de appartementen aan Rijnhaven. ‘Een heerlijk balkon, alles nieuw, duurzaam en een levendige omgeving met een riant uitzicht, dat zijn toch wel de belangrijkste zaken waardoor ik direct enthousiast werd’, schetst Peter. ‘Bovendien gaan mijn woonlasten met 50% omlaag, dat geeft nog meer kansen om heerlijk van mijn pensioen te genieten’. 

De voorbereidingen voor het nieuwe appartement zijn al gestart, Peter schakelde een interieurarchitect in, zodat hij straks het appartement stijlvol kan inrichten. ‘Ik kom straks goed voorbereid bij de kopersbegeleiding. Samen met mijn architect komen we nu al tot mooie en efficiënte indelingen, waardoor ik straks in de kopersgesprekken alle gewenste lichtpunten en overige zaken direct door kan spreken. De slaapkamer is zo royaal dat de inloopkast een goede optie is, de aannemer moet dus nog wel even dat extra muurtje plaatsen’, besluit Peter.

LEES MEER

De sloop is gestart!

In aanloop naar het bouwrijp maken van de kavel is de sloop inmiddels gestart. De oude opstallen zijn vrijwel allemaal verwijderd en zeer binnenkort gaan wij de bouwplaats ‘aankleden’ met fraaie bouwschuttingen op drie locaties. Ook wordt er al gewerkt aan de bronnen voor de energievoorziening voor de appartementen, penthouses en atelierwoningen.

Lees nieuwsbericht

Nog enkele woningen beschikbaar!

De verkoop van de Havensuites en het Havenkwartier is gestart en de verkoopgesprekken met de kandidaten die een woning toegewezen hebben gekregen zijn in volle gang.

Lees nieuwsbericht

Online start verkoop 19 juni vanaf 12.00 uur

De online verkoop start zaterdag 19 juni om 12.00 uur! Vanaf dit moment kun jij jouw droomwoning in de Havensuites of het Havenkwartier reserveren. 

Lees nieuwsbericht