21 April - 2020

GREEN en BVR ondertekenen samenwerkings-overeenkomst Het Havenhuys in Baronie Haven

GREEN en BVR ondertekenen samenwerkings-overeenkomst Het Havenhuys in Baronie Haven
Op dinsdag 9 april ondertekenden de directies van GREEN Real Estate B.V. en BVR Bouw Gorinchem B.V. de samenwerkingsovereenkomst voor de bouw van de 34 appartementen en penthouses van Het Havenhuys in Baronie Haven. Partijen hebben de intentie uitgesproken om reeds in september van dit jaar te starten met de bouw.

De bouw omvat 30 bijzondere appartementen en 4 stijlvolle penthouses aan de uiterste rand van de ontwikkeling Baronie Haven, direct aan de Rijnhavenkade in de nieuwe Rijnhaven.   Bijzonder aan het markante, stijlvolle gebouw zijn de twee luxe entrees op ‘bakboord’ en ‘stuurboord’ met eigen liften. Daarnaast beschikt het gebouw over een eigen stallingsgarage met bergingen en parkeerplaatsen voor haar bewoners. Alle appartementen worden gasloos en energiezuinig gebouwd door middel van warmtepompen en zonnepanelen.

Op zaterdag 13 april vond onder grote belangstelling de start verkoop plaats van Het Havenhuys. Ruim 250 personen lieten zich informeren over de luxe appartementen en penthouses. De inschrijving van kandidaten sluit op vrijdag 26 april waarna de toewijzing plaatsvindt door de ontwikkelaar en makelaars. Kopers kunnen vervolgens direct worden doorverwezen naar de kopersbegeleiding voor de realisatie van hun persoonlijke wensen. Naar verwachting zal medio september aansluitend de start van de bouw plaatsvinden.

Vanuit de haven loopt een corridor langs Het Havenhuys rechtstreeks naar winkelcentrum De Baronie. Zodoende kan straks worden genoten van de ambiance van een prachtige haven en winkels om de hoek.
De ontwikkeling van Baronie Haven wordt in opdracht van GREEN uitgevoerd door Loostad Vastgoedontwikkeling B.V.

Voor meer informatie over de woningen in Het Havenhuys zie de website: www.hethavenhuys.nl

LEES MEER

Een huis kopen op je 50e: het moet wel gaaf zijn!

Peter en Monique Jong huren al enkele jaren een appartement in het centrum van Alphen aan den Rijn en schrijven zich al bijna 2 jaar in voor woningen in Alphen aan den Rijn. ‘Bij de start van onze zoektocht besloten wij dat de woning wel echt perfect moest zijn, wilden wij gaan kopen. Lees hier het interview met Peter en Monique Jong, de kopers bouwnummer 3 type Luitenant-Admiraal in het Havenkwartier.

Lees nieuwsbericht

Een heerlijk balkon en grote glaspartijen met een riant uitzicht!

We ontmoeten Peter in een fraai huurappartement aan de Juliana van Stolbergstraat in Alphen aan den Rijn. Van origine is Peter een Brabander die zijn jeugd in Vught heeft doorgebracht. Lees hier het interview met Peter Mahler – koper bouwnummer 14 type Sloep - de Havensuites. 

Lees nieuwsbericht

De sloop is gestart!

In aanloop naar het bouwrijp maken van de kavel is de sloop inmiddels gestart. De oude opstallen zijn vrijwel allemaal verwijderd en zeer binnenkort gaan wij de bouwplaats ‘aankleden’ met fraaie bouwschuttingen op drie locaties. Ook wordt er al gewerkt aan de bronnen voor de energievoorziening voor de appartementen, penthouses en atelierwoningen.

Lees nieuwsbericht