21 April - 2020

GREEN en BVR ondertekenen samenwerkings-overeenkomst Het Havenhuys in Baronie Haven

GREEN en BVR ondertekenen samenwerkings-overeenkomst Het Havenhuys in Baronie Haven
Op dinsdag 9 april ondertekenden de directies van GREEN Real Estate B.V. en BVR Bouw Gorinchem B.V. de samenwerkingsovereenkomst voor de bouw van de 34 appartementen en penthouses van Het Havenhuys in Baronie Haven. Partijen hebben de intentie uitgesproken om reeds in september van dit jaar te starten met de bouw.

De bouw omvat 30 bijzondere appartementen en 4 stijlvolle penthouses aan de uiterste rand van de ontwikkeling Baronie Haven, direct aan de Rijnhavenkade in de nieuwe Rijnhaven.   Bijzonder aan het markante, stijlvolle gebouw zijn de twee luxe entrees op ‘bakboord’ en ‘stuurboord’ met eigen liften. Daarnaast beschikt het gebouw over een eigen stallingsgarage met bergingen en parkeerplaatsen voor haar bewoners. Alle appartementen worden gasloos en energiezuinig gebouwd door middel van warmtepompen en zonnepanelen.

Op zaterdag 13 april vond onder grote belangstelling de start verkoop plaats van Het Havenhuys. Ruim 250 personen lieten zich informeren over de luxe appartementen en penthouses. De inschrijving van kandidaten sluit op vrijdag 26 april waarna de toewijzing plaatsvindt door de ontwikkelaar en makelaars. Kopers kunnen vervolgens direct worden doorverwezen naar de kopersbegeleiding voor de realisatie van hun persoonlijke wensen. Naar verwachting zal medio september aansluitend de start van de bouw plaatsvinden.

Vanuit de haven loopt een corridor langs Het Havenhuys rechtstreeks naar winkelcentrum De Baronie. Zodoende kan straks worden genoten van de ambiance van een prachtige haven en winkels om de hoek.
De ontwikkeling van Baronie Haven wordt in opdracht van GREEN uitgevoerd door Loostad Vastgoedontwikkeling B.V.

Voor meer informatie over de woningen in Het Havenhuys zie de website: www.hethavenhuys.nl

LEES MEER

Spectaculaire start bouw Baronie Haven fase 3

Green Real Estate luidde gistermiddag samen met de toekomstige bewoners een nieuwe fase in van de ontwikkeling van Baronie Haven. Met een druk op de knop gaven CEO Richard Dallinga en wethouder Gerard van As het startsein voor de bouw van 118 huur- en koopwoningen. De woningen zijn verdeeld over drie woongebouwen: de Havensuites, het Havenkwartier en de Havenmeester. 

Lees nieuwsbericht

Januari 2022 - Wij gaan bouwen!

De omgevingsvergunning voor het plan Baronie Haven fase 3 is per 31 december 2021 onherroepelijk geworden. Dit betekent dat wij volle kracht vooruitgaan met de voorbereidingen voor de bouw van de Havensuites, het Havenkwartier en de Havenmeester! 

Lees nieuwsbericht

Een huis kopen op je 50e: het moet wel gaaf zijn!

Peter en Monique Jong huren al enkele jaren een appartement in het centrum van Alphen aan den Rijn en schrijven zich al bijna 2 jaar in voor woningen in Alphen aan den Rijn. ‘Bij de start van onze zoektocht besloten wij dat de woning wel echt perfect moest zijn, wilden wij gaan kopen. Lees hier het interview met Peter en Monique Jong, de kopers bouwnummer 3 type Luitenant-Admiraal in het Havenkwartier.

Lees nieuwsbericht