21 April - 2020

Inschrijving Havenkwartier gestart

Inschrijving Havenkwartier gestart
Wonen en werken combineer je in Baronie Haven! De atelierwoningen van Het Havenkwartier bieden het beste van twee werelden; een combinatie van wonen en werken aan de corridor naar de Rijnhaven en aan de rand van De Baronie. Hier kunt u wonen, ontspannen in de royale binnentuin en relaxen aan de Rijnhaven. De dynamische winkel- en werkomgeving van De Baronie biedt daarbij alle gelegenheid om succesvol te ondernemen.

Schrijf u nu in voor de twaalf unieke kansen in Het Havenkwartier en wij houden u geïnformeerd over de voortgang!

Inschrijven

LEES MEER

Website Baronie Haven live!

Baronie Haven breidt uit! Twee deelplannen in Baronie Haven zijn reeds in een vergevorderd stadium: De prachtige Havensuites direct gelegen aan de Rijnhaven en Het Havenkwartier.

Lees nieuwsbericht

GREEN start bouw Het Havenhuys

GREEN REAL ESTATE B.V. gaf woensdag 11 september het startsein voor bouw van fase 2 in Baronie Haven: ‘Het Havenhuys’. Vertegenwoordigers van GREEN, Loostad en Haven aan den Rijn verrichtten samen met de aannemer BVR Gorinchem B.V. de start bouwhandeling.

Lees nieuwsbericht

GREEN en BVR ondertekenen samenwerkings-overeenkomst Het Havenhuys in Baronie Haven

Op dinsdag 9 april ondertekenden de directies van GREEN Real Estate B.V. en BVR Bouw Gorinchem B.V. de samenwerkingsovereenkomst voor de bouw van de 34 appartementen en penthouses van Het Havenhuys in Baronie Haven. Partijen hebben de intentie uitgesproken om reeds in september van dit jaar te starten met de bouw.

Lees nieuwsbericht