21 April - 2020

Inschrijving Havensuites gestart

Inschrijving Havensuites gestart
Resideren op een van de mooiste plaatsen in Alphen aan den Rijn; dat is wonen in De Havensuites! Royale penthouses en appartementen met een uniek uitzicht op de gezelligheid van de Rijnhaven. De fraaie terrassen en uitkragende balkons nodigen uit om lang buiten te verblijven tijdens lange zomeravonden. U ervaart een waar vakantiegevoel.

De oppervlakten variëren van ruim 74 m2 tot wel 179 m2 voor de grootste penthouse. Onderscheidend is ook het aantal grotere appartementen met standaard twee badkamers. Schrijf u nu alvast in voor de 43 appartementen en penthouses van De Havensuites en wij houden u geïnformeerd over de voortgang!

LEES MEER

Inschrijving Havenkwartier gestart

Wonen en werken combineer je in Baronie Haven! De atelierwoningen van Het Havenkwartier bieden het beste van twee werelden; een combinatie van wonen en werken aan de corridor naar de Rijnhaven en aan de rand van De Baronie.

Lees nieuwsbericht

Website Baronie Haven live!

Baronie Haven breidt uit! Twee deelplannen in Baronie Haven zijn reeds in een vergevorderd stadium: De prachtige Havensuites direct gelegen aan de Rijnhaven en Het Havenkwartier.

Lees nieuwsbericht

GREEN start bouw Het Havenhuys

GREEN REAL ESTATE B.V. gaf woensdag 11 september het startsein voor bouw van fase 2 in Baronie Haven: ‘Het Havenhuys’. Vertegenwoordigers van GREEN, Loostad en Haven aan den Rijn verrichtten samen met de aannemer BVR Gorinchem B.V. de start bouwhandeling.

Lees nieuwsbericht